Главният прокурор Иван Гешев е призован в понеделник в 10 часа

...
Главният прокурор Иван Гешев е призован в понеделник в 10 часа
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Гешев излиза в отпуск по лични причини

Главният прокурор Иван Гешев е свикан в понеделник в 10 часа от Софийската градска прокуратура по формираната инспекция за търговия с въздействие, предизвикана от неговите лични изявления в понеделник, както и от изказванията на заместника му Борислав Сарафов.

Гешев самичък заяви за призовката пред Пленума на Висшия правосъден съвет (ВСС) в четвъртък, само че изненадващо разгласи, че излиза в отпуск " по персонални аргументи ". Според източник на Lupa.bg, той възнамерява да пътува в чужбина. Преди дни Гешев самичък разгласи, че фамилията му е изведено в чужбина от съображения за сигурност. Както първи съобщихме, брачната половинка и децата на основния прокурор са основани в Израел.

Молбата за отпуск на основния прокурор към момента не е импортирана в деловодството. Предполага се, че почивката на магистрат №1 ще е за най-малко седмица. Иначе откогато даде скандалната си конференция, той всеки ден върви на работа тоно в 7 сутринта.

Днес пред Пленума на Висш съдебен съвет Иван Гешев съобщи, че е твърдо решил да прави разкрития за политическото въздействие във Висшия правосъден съвет. " От това ще има огромен позор за една огромна част от членовете на Висш съдебен съвет, който позор няма да е за основния прокурор и прокуратурата. За благополучие, няма да е и за целия Висш съдебен съвет ", означи Гешев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР